Beypazarı'nda hedeflenen hizmetlerin %80'i bitti!
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığının ikinci yılını tamamlaması münasebeti ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek, iki yılda yapılan hizmetleri değerlendirirken, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkanlığının iki yılını değerlendiren, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Çok şükürler olsun ki, beş yıllık başkanlık süreci için seçimlerde vaat ettiğimiz hizmet ve projelerin % 80'lik bölümünü tamamlamayı bizlere nasip etti. Halen çalışmalarımızın devam ettiği projelerin de büyük bölümü bu yıl içinde tamamlanacak" dedi. Yapılan değerlendirme toplantısında her yıl farklı iki meclis üyesinin encümen olarak görev yapması yönünde uygulanan teamül gereği bu görevi meclis üyeleri Ahmet Gencer ve Hüseyin Demirezen'in yerine getireceğini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 2016 yılında Beypazarı'nın içinde bulunduğu atılım hamlesinin devam edeceğini söyledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN EV YAPACAĞIZ
Doktorlar sitesi yanında bulunan 60 dönümlük Belediye arazisine ya TOKİ ile yada Belediye imkanları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için konut yapılacağını vurgulayan Başkan Kaplan, arsanın Belediyemize ait olması hasebi ile arsa maliyetinin düşük tutularak TOKİ Başkanı ile görüşmelerimiz devam ediyor eğer TOKİ tarafından gerçekleştirilemezse Belediye imkanlarıyla yine TOKİ'nin ödeme koşulla da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için konut yapacağız diyerek ev sahibi olma hayalleri kırılan vatandaşlara yeniden umut ver Ankara- Beypazarı arasında; seyahat eden vatandaşların yoğun şikayetlerde bulunmasına değinen Belediye Başkanı, ''Eskiden hurda otobüslerle 1,5 saatte gidilen yol şimdi 3 saatte gidiliyor. Yollar çift yol araçlar ona yapacağız herkes kendisine çekidüzen verecek kimsenin vatandaşlara zulüm etmesine seyirci kalmayız. Çalışanların giyim kuşamından, verilen hizmete kadar her şey değişmek zorunda, ya değişecek, ya değişecek.'' dedi.

Anadolu Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Daham.aris 2 yıl önce

Avatar
Daham.aris 2 yıl önce

banner182

banner181