Emlakçılar Mamak'ta yapılan dev projelerden memnun!
Mamaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Suat Kızılırmak ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette emlakçılar Mamak'ta yaşanan büyük değişimden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dernek Başkanı Kızılırmak, "Başkanım bir Mamaklı olarak yaşanan büyük değişimin en yakın takipçisi olduğumuzu söylemek isterim. Başkentin başka ilçelerinde de emlak ofislerim bulunuyor. Ancak siz göreve geldikten sonra sadece ben Mamak'ta 5 tane ofis açtım. Bölgede yaşanan büyük değişim ve dönüşümün en büyük takipçisi işimiz gereği biz olduk. Büyük yatırımlar sonrasında başka ilçelerde hizmet veren emlakçıların ilçemize gelmeye başladığına da tanığız" diye konuştu.

"YATIRIMLARDAN HERKES KAZANÇLI ÇIKIYOR"
Mamak'ta başlattıkları yatırım ve dönüşüm hamlesinin meyvelerini toplamaya başladıklarını dile getiren Akgül, "Projelerimizle artık Mamak tam bir cazibe merkezine dönüşüyor. Gecekonduyu temizleyen kentsel dönüşüm, kentsel yenileme projelerimiz ve dev yatırımlarımız sayesinde herkes kazançlı çıkıyor" dedi.

Habertürk Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181