Gümüşdere Ihlamur Vadisi Rekreasyon projesi hakkında tüm detaylar!
Keçiören Belediyesinin hazırladığı Gümüşdere Ihlamur Vadisi Taşkın Koruma ve Rekreasyon Projesinde Çubuk Çayı’nın rehabilite edilmesi ve temizlenerek balık tutulabilecek hale getirilmesi hedefleniyor. Keçiören Belediyesi 3100 metrelik bu proje ile iç turizme de katkıda bulunmayı hedefliyor.

Gümüşdere Ihlamur Vadisi projesinin 1 ve 2. kısmında gondol ve kayıklarla gezinti imkanın sağlanması amaçlanırken, 3. ve 4. kısımda ise motorlu kayıklarla gezilebilmesi amaçlanıyor. Projede balıkçı göleti, balıkçı barınakları ile iskeleleri, kafeler, seyir terasları ve yeşil alanların yanı sıra bisiklet yolu, kaykay yolu, yürüme yolları, nostaljik çay bahçeleri, balık lokantaları, Yonca Yaşam Merkezi, çocuk oyun alanları, 200 kişilik yazlık sinema alanı ve 350 kişilik anfili etkinlik alanı da bulunuyor.




Hilal Misirli / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181