Keçiören Meydanı estetik bir görünümü kavuştu!
Keçiören Belediyesi‘nin önüne dev bir meydan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, alana 1 adet dekoratif süs havuzu ile 26 adet dekoratif vazo yerleştirdi.

Kent merkezindeki meydanlarda günün ihtiyaçlarına göre düzenlemeler yaparak hem yaşamı kolaylaştırıcı yeniliklere imza atan hem de kente estetik görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Meydanı’ndaki yapısal düzenlemelerinin büyük bir bölümünü tamamladı.

55 ADET DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ YERLEŞTİRİLDİ…

Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Belediyesi ile Keçiören Kaymakamlığı önünde yer alan alanda yeniden tasarlanan Keçiören Metrosu’nun yer altı iniş ve biniş duraklarının da yer aldığı dev meydan ortaya çıkmaya başladı.

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, en büyük meydan saatlerinden birini bu alana yerleştirirken, estetik kazandırmak amacıyla da meydana dev bir dekoratif havuz yaptı. Düzenlemeler çerçevesinde, 2 farklı çeşitte içinde renk renk çiçeklerin bulunduğu 26 adet de dekoratif vazo koyuldu.

Büyükşehir Belediyesi meydana 55 adet dekoratif aydınlatma direği monte etti ayrıca dijital bilboard (led ekran) yerleştirdi.

Keçiören ile birlikte tüm Ankara’ya kazandırılan dev meydan; granit ve bazalt kaplama taşı kullanılarak yapılan 17 bin metrekare sert zemin ve 3 bin 500 metrekare yeşil alandan oluşuyor.

İçinde oturma grupları, amfi tiyatro, gezinti yerleri, peyzaj alanları, miting alanı, tören alanlarını da kapsayan meydan, Keçiörenliler için yapılacak etkinliklere kısa süre içerisinde hazır olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181