Mamak Başak mahallesinde tapular teslim edildi!
Kentsel dönüşüm projeleriyle Mamak’ta büyük bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yapılması gereken imar değişikliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Mamak Belediyesi daha önce çeşitli mahallelerde yaptığı imar değişikliklerinin bir benzerini de Başak Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Başak Mahallesi’nde 33 hektar alan üzerinde yapılan ve 1000 vatandaşı ilgilendiren imar değişikliğinin ardından hak sahipleri tapularına kavuştu. Başak Aile Merkezi’nde düzenlenen tapu dağıtım töreninde Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve hak sahipleri katıldı. İmar değişikliğiyle birlikte yapılaşmanın da önünün açıldığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Vatandaş lehine uygun bir imar planı hazırladık. İmar planı çalışmaları uzun zaman alan çalışmalardır ve bu bölgedeki çalışmamız 2014 yılında başlamıştı ve bu gün tapuları dağıtıyoruz” dedi.
 
Tapular masrafsız olarak teslim edilecek
İmar değişikliğindeki emsal artışıyla birlikte müteahhitlerin bölgeyi tercih edeceğini dile getiren Akgül, “Bu gün temsili olarak 20 vatandaşa tapularını vereceğiz. Diğer hak sahiplerinin de bütün işlerini bizler hallettik. Onlarda tapuya gitmeden, tapu masrafları ve tapu harçlarıyla uğraşmadan doğrudan Emlak Müdürlüğümüze kimlikleriyle birlikte gelip herhangi bir harç ödemeden tapularını alabilecek” dedi.
 
Yatırımlar bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor
Tapu dağıtımında konuşan Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer’de, “Başak Mahallesi’nde yapılan bölgeyi bir cazibe merkezi haline getiriyor. Yerel seçimler öncesinde belediye başkanımız verdiği bütün sözleri bütün vaatlerini gerçekleştiriyor” dedi. Programda bir konuşma yapan Başak Mahallesi Muhtarı Cengiz Albayrak’ta, “Başkanımız ne zaman ihtiyaç duysak hep desteğiyle yanımızda. Başak Mahallesi’ne yaptığı hizmetlerden ötürü Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Mamak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Savaş 6 yıl önce

Yapmış olduğunuz imar planı iki kepçe sagı solu dağıttı gitti bumu plan ve proje insanları kandırmayın Altındağ belediye sini örnek almanızı dilerim muhtara da sesleniyorum nezaman ihtiyaç olduğunda kendi yoktuki başkan olsun yeter artık insanları kandırmayın

banner182

banner181