Mamak Belediyesi altyapı çalışmalarını hızlandırdı!
Mamak Belediyesi, ilçe sınırları içindeki tüm yolların yapım, onarım ve asfalt serimi ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İmar çalışmaları tamamlanan mahallelerde yolları kısa zamanda açan ve asfalt çalışmasını yapan Mamak Belediyesi, her açılan yolla birlikte yapılaşmayı da hızlandırıyor.
 
Yarınlarımız için yatırım yapıyoruz
Mamak’ı cazibe merkezi haline getirebilmek için dev adımlar atıldığını ifade eden Akgül, “Ekiplerimiz 2017 yılının başından bugüne 15 bin 732 ton asfalt, 40 bin 720 metre malzemeli yol bakımı gerçekleştirdi. Bununla birlikte 4 bin 97 metre imarlı yol açımı,  5 bin 170 metre bordür yapım, 8 bin 720 metrekare tretuvar yapıldı. Ekiplerimiz, gece gündüz çalışarak hizmette mesainin bitmediğini gösteriyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol Mamak’ın hem bu günü için hem de yarınlarımız için önemli bir yatırım olacak” diye konuştu.

Yaşam kalitesini artırıyoruz
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,” İlçemiz geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Mamak Belediyesi Fen İşleri bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Başta yeni yol yapımı, yol açımı ve asfalt serimi olmak üzere, Mamaklıların yaşam kalitesini daha da yukarıya çıkaracak çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

Mamak Belediyesi 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181