Mamak Kartaltepe Kent Park projesi!
Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartaltepe Kent Park projesi 150 bin metrekare alanda inşa ediliyor.

Saimekadın’dan başlayıp,  Mamak Pazaryerinde son bulan Kartaltepe Kent Park projesinin şuan da 100 bin metrekarelik 1. etabı tamamlandı ve 2. etabın ihale hazırlıkları devam ediyor. Mamak’a yeni bir soluk getirecek olan Kartaltepe Kent Park projesinde Türkiye'nin ilk Çocuk Müzesi projede yer alıyor.

Kartaltepe’nin adını temsilen proje kapsamında alana 7 tonluk dev kartal figürü bulunan Kartaltepe Kent Park projesinde değirmen, panoramik müze, 1000 kişilik kongre merkezi, 100 metrelik şelale ve Pierre Lotti benzeri açık hava Türk kahvehanesi bulunuyor. Hatip Çayı’nın proje içerisinde kalan bölümü temizlenerek su aktivitelerine yer verilen Kartaltepe Kent Park projesinde yeni bir şelale ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181