Mamak'ta 10 bin metrekarelik Kıbrısköy Kompleksi!
Kentsel dönüşümdeki başarısını yeni yatırımlarla sürdüren Mamak Belediyesi'nin, Kıbrısköy'de 10 bin metrekarelik alanda yapımına başladığı aile ve gençlik merkezi ile kapalı pazar alanı hızla ilerliyor.

HER İMKAN DÜŞÜNÜLDÜ
Yapımı yüzde 30 seviyesine gelen "Kıbrıs Kapalı pazar Aile ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bölgeyi çekim merkezi haline getirecek dev tesis ile pazar kültürüne yeni bir ivme kazandırırken, mahallenin fiziki mekan ihtiyacına da cevap verilmesini amaçladık" dedi. Selçuklu mimarisi konseptiyle inşa edilen tesiste, pazar alanının üzerindeki 9 kubbenin çelik imalatları devam ediyor. A'dan Z'ye her şeyin düşünülerek hazırlandığı kompleks tesis, 5 yıldızlı otel konforunu hissettirecek. Tesisin, kültürel ve sosyal faaliyetlerin icra edilmesi konusunda çok geniş düşünülmüş bir yatırım olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Akgül, Mamak'ın dört bir yanma hem alt yapı hem üst yapı hizmetleri yaparak mahallelerin prestijini artndıklarını kaydetti.

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181