Mesut Akgül,"Mamak her geçen gün büyüyor"
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneğince düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıya Akgül'ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, MİM-DER Başkanı Hamza Can ve MİM-DER yönetimi katıldı. Toplantıda inşaat sektöründe neler yapılabilir, müteahhitlerin yaşadığı problemler ve istekleri gibi konular ele alındı, inşaat sektörünün, ekonominin lokomotifi olduğunu kaydeden Akgül, Mamak'ın büyümesinde ve gelişmesinde müteahhitlerin rolünün çok büyük olduğunu söyledi.

Gayrimenkul fiyatları arttı
Mamak'ın, her geçen gün imar yönetmeliğine uygun modern ve sağlam binalara kavuştuğunu belirten Akgül, "Sağlıklı şehirleşme sadece binaların düzgün yapılmasıyla alakalı değildir. Şehirleşme bir kültürdür, sosyal yaşamdır, sağlıklı yaşam alanlarıdır. Kentsel dönüşüm projelerimizin yanı sıra özel müteşebbislerin yatıranları da ilçemizde gayrimenkul sektörünün hareketliliğini artırırken fiyat artışlarını da önemli derecede etkiledi. Politikalarımızı, ilçenin değerinin artması doğrultusunda oluşturduk, ilçede neredeyse adım başı inşaat var. Mamak'a yatırım yapanlar şanslı. Mamak çarpık yapılaşmanın en bilinen örneği iken, bugün gayrimenkul fiyatları açısından Ankara'nın en değerli ilçesi haline geldi" dedi.

"İlçe sakinleri de biz de kazançlıyız"
Bu tür buluşmaların, yöneticilerle müteahhitler arasındaki diyalogun artmasına katkıda bulunduğunu kaydeden Mim-Der Başkanı Hamza Can da, "Mamak'a yapılan yatırımlar hem ilçe sakinlerinin hem de biz müteahhitlerin bölgede olan yatırımlarını daha kazançlı hale getirdi. Mamak Müteahhitler Derneği olarak kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Posta Ankara Gazatesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181