'Projeler gösteriyor ki Ankara batıya doğru büyüyor'!
Çeyrek asırdır Ankara'nın önde gelen gayrimenkul firmaları arasında yer alan Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, inşaat sektörünün sonbaharda yıldızının parlayacağını söyledi. Nitelikli konut firmalarının yıl sonu hedeflerini tutturmak adına birbiri ardına konut kampanyaları düzenlediğini belirten Karademir, yılın son çeyreğinde konut satışlarında hızlı bir artış beklediklerini vurguladı. Ankara'da yıldızı en çok parlayan konut projeleri, Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek gibi Ankara'nın en güzel ve nezih semtlerinde yükselmeye devam ediyor. Emlak piyasasının en çok kazandnan bölgelerinden olan Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek, kişi başına düşen yeşil alan miktarı, temiz havası, bölgedeki sosyal donatılı konut projeleri sayesinde dikkat çekiyor.

'ŞEHİR BATIYA KAYIYOR'
"Son yıllarda Ankara'da gayrimenkul sektörü açısından oldukça önemli projeler gerçekleşiyor. Şehir, büyük ölçekli kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra konut, AVM, otel, ofis, plaza projeleri ve kamu yatırımları ile büyük bir yatırım alanı durumuna geldi. Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek en fazla gelişim gösteren bölgeler olarak ön plana çıkıyor. Bu bölgelerde inşa edilen Anka Batı, Anka Cadde, Anka Meydan, Mesa Mozaik, Kule Evo, Megaron Residence, Arte Borgo, Florium Konutları, Ametist Residences projeleri şehrin modern yapısına ayak uyduruyor. Anka Batı, Anka Cadde, Anka Meydan, Mesa Mozaik, Kule Evo, Megaron Residence, Arte Borgo, Florium Konutları, Ametist Residences gibi nitelikli projeler, şehrin batıya doğru büyüdüğünü gösteriyor. Bu büyüme şehrin batısındaki arsa ve arazilerin değerlenmesini sağladı. Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek'in şehir merkezine yakmhğı, havasının temiz ohnası, park sorunun olmaması, doğa ve şehir manzarasına aynı anda sahip olması ciddi avantajlar katıyor" diye konuşan Karademir, başkentlilerin site yaşamını tercih ettiğini vurguladı.

CAZİP BÖLGELER
Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek bölgelerine yatırım yapanların kısa vadede kazandığını ifade eden Karademir, yeni ve modern hastanelerin, yaşam alanlarının, üniversitelerin, eğlence alanlarının ve AVM'lerin batıya kaymasının Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve İncek'e değer kazandnan en önemli faktörler olduğuna işaret etti. Karademir, site yaşamı ve yeşil alan arayışında olan herkesin tercihlerini Anka Batı, Mesa Mozaik, Kule Evo, Megaron Residence, Arte Borgo, Florium Konutları, Ametist Residences gibi projelerden yana kullandığını ifade etti.

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181