Yapılaşmaya hız kazandırmak için mütteahhitlere indirim!
Alınan meclis kararıyla birlikte Ulubey, Önder ve Hacılar mahallelerinde görev yapan müteahhitlerin ödediği ücretlerde indirime gidildi. 

Ücretlerde yüzde 50 indirim
2004 yılından itibaren Ankara’da dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yapılaşmanın daha hızlı gerçekleşebilmesi için önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Bu çalışmaların sonuncusu müteahhitlere sunulan ödeme kolaylıkları oldu.

2015 yaz aylarında 3000’den fazla kaçak yapının yıkıldığı Ulubey, Önder ve Hacılar mahallelerinde yapılaşmanın hızlanması için Altındağ Belediyesi müteahhitlere indirim sağladı. Müteahhitlerin ücretlerinde yüzde 50 oranında indirim yapıldı.

E- ruhsat’la müteahhitler çok hızlı ruhsat alabiliyor
İşlemlerin daha hızlı yürütülmesi için imar arşivinin tamamen taranması ve dijital ortama aktarılması ise bir diğer kolaylık olarak dikkat çekiyor. Yazışmaların elektronik bilgi sistemi üzerinde yapılıyor olması mücahitlerin işini kolaylaştıran bir diğer unsur. E- ruhsat sistemi ise müteahhitlerin ruhsatlarına daha çabuk ulaşmasını sağlıyor.

Altındağ Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181