Kule Evo'da hemen teslim daire fırsatı!
Ankara'nın en hareketli bölgelerinden biri olan Eskişehir Yolu'nda konumlandırılan Kule Evo projesinde dairelerin yüzde 50'si teslim edildi. Besa Grup imzası ile yükselen Kule Evo projesi "Yeni nesil ev ofis' sloganıyla kullanıcılarını home-ofis konseptiyle tanıştırıyor.

30 katlı tek kule ve yatay baza olmak üzere 2 blok olarak tasarlanan Kule Evo öğrenciler, yalnız yaşayanlar, evi ile ofisini bir araya getirmek isteyenler için tasarlanan  ve 1+1 ile 2+1 dairelerden oluşuyor. Kule Evo projesinde 39 adet asma katlı mağaza da bulunuyor. Kule Evo projesinde fitness center, yüzme havuzu, sauna, toplantı salonu, lobby ve resepsiyon, 7/24 güvenlik, otopark vale, daire temizlik, kuru temizleme, kiralanabilir depo alanları, terzi, restoran, kafeterya ve alışveriş merkezi de yer alıyor. 

Kule Evo güncel kampanya bilgisi için tıklayınız.

Kule Evo İletişim!
Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Sokak No:16/A-B (Eskişehir Yolu 15. Km. Yaşamkent Girişi) Çayyolu – Ankara
Telefon: 0312 217 1 555
Web: www.kuleevo.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181