Relax Plus Ankara'da hemen teslim daireler!
Ankara Yaşamkent'te Fırat Life Style, Dimaş İnşaat, Mikro İnşaat ve Evon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Relax Plus Ankara'da hemen teslim daireler sizleri bekliyor.

17 katlı 7 bloktan oluşan Relax Plus Ankara projesi 1500 konuttan oluşuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Relax Plus Ankara'da 1+1 daireler 42 metrekare, 1+1 balkonlu daireler 61 metrekare ve 2+1 daireler 53 metrekare olarak tasarlanıyor.

39 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Relax Plus Ankara'da yarı olimpik yüzme havuzu, fitness, plates, jimnastik, açık hava spor kompleksleri, çocuk oyun parkı, süs havuzları, kamelyalar, 4 adet sauna, 2 adet buhar odası, 2 adet türk hamamı, masaj ve kese odaları, cep sineması, oyun odası ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Relax Plus Ankara iletişim!
Adres: Alacaatlı Mahellesi 5088. Cadde 222. Sokak No : 67 Yaşamkent - Çankaya / ANKARA
Telefon: 444 3 757

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181