Ankara Belediyesi 'Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 674 konutu satışı çıkartıyor!
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, EGO otobüslerinde, akşam belli saatten sonra, kadın ve çocukların iki durak arasında istedikleri noktada inebilmeleri için düzenlenme yapılması kararlaştırıldı.

Meclis Başkanvekili Nail Çimen başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde, yaz ve kış mevsimine göre EGO otobüslerinde düzenleme yapılması görüşüldü. Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun, “Kadın ve çocukların küçük de olsa güvenliklerinin sağlanması için yaz ve kış saat farklılığı göz önünde bulundurularak, akşam belli bir saatten sonra belediye otobüslerinde, kadın ve çocuklara iki durak arasındaki istedikleri noktada inebilmeleri amacıyla gerekli düzenlenme” yapılmasına ilişkin raporu, oybirliğiyle karara bağladı. 

Meclis'te, Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında üretilen Büyükşehir Belediyesi’ne ait 674 konutun satışına ilişkin Başkanlık yazısı da görüşüldü. 

Büyükşehir'e ait 674 konutun, Belediye Kıymet Takdir Komisyonu veya SPK lisanslı gayrimenkul değerleme firması tarafından fiyatlarının belirlenmesi ve Belediye Encümeni'nin de onaylamasından sonra peşin veya taksitle toptan satışının yapılması için yetki verilmesi talep edilen Başkanlık yazısı, oylamada karara bağlandı. 

Meclise sunulan diğer Başkanlık yazısında, Metro ve Ankaray istasyonlarında 6 metrekareyi geçmeyecek şekilde ihale yoluyla 10 yıllığına kiraya verilen 60 meşrubat büfesinin hem adının hem de metrekarelerinin değiştirilmesi yer aldı. Oylamada, büfelerin adının “meşrubat ve gıda büfesi" olması, büyüklüğünün de 9 metrekareyi geçmemesi karara bağlandı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181