Ankara Çinçin'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!
Altındağ'ın genelinde olduğu gibi, Çinçin bölgesinde de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bölgede 280 gecekondunun yıkımını gerçekleştiren Altındağ Belediyesi ekipleri, dün sabah, saatlerinde 70 gecekonduyu daha yıktı. Bölgenin kentsel dönüşüm kapsamında büyük bû değişim içerisine girdiğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kararlı "tutumlarından asla vazgeçmeyeceklerini ve en kısa sürede 300 gecekonduyu daha yıkacaklarını belirtti.

ONBİNLERCE YIKIM YAPTIK
Başkan Tiryaki," Sadece modem konutlarla buradaki sorunu çözmek mümkün değil. Sadece Ankara değil, Türkiye'de kimsenin girmek, geçmek istemediği, korktuğu bir alanda yıkım yaptık, insanları ikna ettik, gecekondu yerine modem konutlar verdik. Biz Altındağ' da on binlerce yıkım yaptık. Çünkü insanlar bize güvendi" dedi.

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181