'Ankara'da Bahçelievler ve Aydınlıkevler'in yeniden yapılandırılması gerekiyor'!
Kentsel dönüşüm projelerinin, uygulamaya geçme amacının yaşam düzeyini arttırmak olduğunu belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Yapı stoğunun kötü oluşu oluşturulacak yeni planlamada can güvenliğinin sağlanması ve yeni yaşam alanları kurgulanması açısından önemlidir. Kentsel dönüşüm projeleri kesinlikle rant kaygısı gütmemelidir” diye konuştu.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler yeniden yapılandırılmalı
Şehir merkezlerinde uygulamaya geçen kentsel dönüşüm projelerinde üzerinde durulması gereken noktanın; insanlara yaşam alanları sağlamak olduğunu kaydeden Memduh Türkoğlu “Otopark, bahçe ve daire içlerinin konforlu hale getirilmesi gerekir. Ankara’da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin, lokasyonu ve şehir merkezinde oluşu kentsel dönüşüm projesi ile cazibe merkezi olabilmesi için yeniden yapılandırılması lazım. Ancak binayı yık yenisini yap anlayışı ile planlama yanlış olunca bu fırsatta kaçırılıyor. Kreş, okul, otopark ve peyzajıyla kentsel dönüşüm projeleri bir bütün olarak alınıp uygulamaya bu şekilde geçirilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Benevre'de yaşam var
Memduh Türkoğlu; Ağustos 2017 yılında kapılarını açacak olan Benevre Beytepe projesinin, konut sahiplerine sunduğu sosyal alanlar ile fark yarattığını belirtti. 'İddiamız Benevre'yi yaşanır sevilir bir marka haline getirmek' diyen Türkoğlu sözlerine şunları ekledi: “İnsanlar artık bütün özellikleri bünyesinde bulunduran konutlara yöneliyor. Biz de vatandaşlarımızın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına bütün özellikleri Benevre Beytepe bünyesinde barındırmayı amaçladık. Cafe&kütüphane, misafir odası, cep sineması, çocuk etüt & oyun merkezi, müzik odası, fitness center gibi alanları Benevre Beytepe sakinleri ile buluşturacak olan proje; birçok detayı da bünyesinde barındırıyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181