Başkan Tiryaki Cinderesi'nde dönüşüm için çalışmaları başlattı!
Altındağ Belediyesi’nin ihaleye çıktığı bölgede, çalışmalara hız verildi. Başkan Tiryaki, sabahın erken saatlerinde bölgede, ilgili müdürlerle birlikte denetimlerini gerçekleştirdi. 

İlk etapta bölgede yıkım çalışmalarının kararlılıkla gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Tiryaki, hak sahiplerinin evlerine kavuşabilmeleri için çalışmaları titizlikle yürüttüklerini belirtti. 

Konutlar için ihaleye çıkıldı
Cinderesi bölgesinin normal şartlarda müteahhitlerin ilgi göstermeyeceği bir alan olduğunu, bölgeyi gecekondulardan arındırarak, burayı müteahhitler tarafından ilgi gören bir bölge haline getirdiklerini söyleyen Başkan Tiryaki “Burada ilk önce herkesi tapu sahibi yapmamız gerekiyordu. Orada gecekondusu olan herkesi, tapu tahsis belgesi olsun olmasın tapu sahibi yaptık. Bu ne demektir? Yarın burada yapılaşma olduğunda herkes, ev sahibi olacak demektir. Bunun için mücadele ettik. Şimdi de ihale aşamasına gelindi. İhaleye çıktık. Çok yakında inşallah inşaatlara başlanacak.” dedi. 

“Biz burayı yıkmasaydık, burada 20 yıl daha yapılaşma olmazdı.”
Cinderesi’nin en kısa sürede serbest çalışan müteahhitlere devredileceğinin altını çizen Başkan Tiryaki, yürütülecek çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:  
“Biz burada yıkım yapmasaydık, bu bölgede daha 15-20 yıl yapılaşma olmazdı. İlk önce herkesi tapu sahibi yapmak için çalıştık, daha sonra kararlı bir biçimde yıkım gerçekleştirdik. Altındağ Belediyesi olarak, hak sahipleri hiç para ödemeden bir ev sahibi olsunlar diye çabaladık. Şu anda bütün yoğunluğumuzla çalışıyoruz. “

“Altındağ için hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” 
Bugüne kadar çok sayıda başarılı kentsel dönüşüm projesine imza attıklarının altını çizen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,  “Altındağ’ın her bir noktası bizim için aynı öneme sahip. Her bölgeye aynı özeni gösteriyoruz. Cinderesi’ne de öyle… Altındağ için ve Altındağlı hemşehrilerim için hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Altındağ Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181