Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm'de 8 bin daire teslim edildi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 4 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm projesinin sosyal donatı alanları ve yeşiliyle örnek olduğuna dikkati çeken TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, yapımı planlanan toplam 13 bin 680 konuttan 8 bin 152 sinin inşasının tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ YANSITACAK
Proje kapsamında, konut bölgelerinde 7 market ve 9 ofisi olan 109 iş yerinin bulunduğu, 8 ticaret merkezinin de inşaatlarının sürdüğünü ifade eden TOKİ Başkanı Turan, proje ile esnafla konut saleplerinin iç içe bulunduğu geleneksel mahalle kültürünün yansıtılacağını söyledi. Turan, projenin, Türkiyede özel kanunla başlatılan ve yönetilen ilk kentsel dönüşüm projesi olduğunu ifade ederek, projenin tamamlandığında Ankara'ya ayrı bir güzellik katacağını kaydetti.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181