Mamak Kentsel Dönüşüm'de kira ödemeleri başlıyor!
Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Gökşin ile diğer yetkililerin katıldığı toplantıda masaya yatırıldı.

Mamak Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda, projenin 8, 9,10 ve 11. etapları için kira yardımları ile 4, 5, 6 ve 7. etaplarda gerçekleşen park, yol ve çevre düzenleme çalışmaları görüşüldü. Kira yardımları başlayan 8.9.10. ve 11. etaplarda sözleşme yapan hak sahiplerinin, kira ödemeleri için Mamak Boğaziçi Mahallesi'nde bulunan Mamak Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi'ne başvuracakları ifade edildi.

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol 8 yıl önce

merhabalar; evi teslim ettik herseyi yaptık elektrik i bile biz kestik suyu biz kestik saatini götürüp teslim ettik.ne istedilerse yaptık.şimdi hesaba kira yardımı yatacak yatmadı aradık yetkili diyorki buraya gelin.arkadaş ev yıkıldı başka şehire gittik Ankara ya neden gelelim.yatır parayı işte yok olmaz buraya gelin konuşalım diyor.Hay senin gibi yetkilinin görewlinin size o işi verenlerin Allah a havale ediyorum.

banner182

banner181