Mamak kentsel dönüşüm projeleri!
Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri tüm hızıyla inşa edilmeye devam ediyor. İşte Mamak'da yapılan kentsel dönüşüm projeleri;

50. Yıl Kentsel Dönüşüm Projesi
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin koordinatörlüğünde yürütülen 50. Yıl Kentsel Dönüşüm Projesi 54 hektarlık alanda, Şehit Cengiz To­pel Mahallesi’nin tamamı ile Akdere ve Türközü Mahalle­ri’nde hayata geçiriliyor.



Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi
575 bin metrekare alanda inşa edilen  Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi mahallelerinde hayata geçiriliyor. Proje kapsamındaki 1350 gecekondudan 1230’u yıkıldı ve 4450 konutun ihale süreci başlatıldı.



Durali Alıç Kentsel Dönüşüm Projesi
30 hektar alana sahip olan Durali Alıç Kentsel Dönüşüm Projesi Durali Alıç Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 2600 modern konutu kapsayan projede 2450 konut, 14 işyeri ve 10 dönümlük parkın yapımı tamamlandı.



Ege Kentsel Dönüşüm Projesi
97 hektar alana sahip olan Ege Kentsel Dönüşüm Projesi Ege Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 7200 konutu kapsayan projede yaklaşık 2900 adet konut ve 125 işyerinin yapımı tamamlandı.




Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi
440 bin metrekare alana sahip olan Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi Anayurt-Gülseren Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Proje 5260 konut,3 adet cami, 2 adet okul, 3 adet ticaret merkezi, 1 adet sağlık tesisi, 2 adet sosyo-kültürel tesis ve ilçe emniyet müdürlüğünü kapsıyor.



Hüseyin Gazi Kentsel Dönüşüm Projesi
16.5 hektar­lık alan üzerinde gerçekleştirilen Hüseyin Gazi Kentsel Dönüşüm Projesi Hüseyin Gazi Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. 500 konut ve 50 iş yerinin yapımının tamamlandığı Proje kapsamında 3 adet iş merkezi ve rek­reasyon alanları bulunuyor.



Yatıkmusluk-Altınevler Kentsel Dönüşüm Projesi
220 bin metrekare alana sahip olan Yatıkmusluk-Altınevler Kentsel Dönüşüm Projesi Plevne Mahallesi, Asri Mezarlık, Demirciler Sitesi ve Samsun yolunda hayata geçiriliyor. Proje 2000 konut, 1 adet ticaret merkezi, 2 cami, 1 okul, 1 adet park,1 adet sosyo kültürel tesisi kapsıyor.



Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi
7 milyon metrekare alana sahip olan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi Derbent, Üreğil, Araplar, Dostlar, Köstence, Dutluk, Büyükkayaş, Tepecik mahallelerinin tamamı ile Boğaziçi, Şirintepe, Akşemsettin, Yeşilbayır, Şahapgüler,Küçükkayaş mahalleleri olmak üzere 14 mahalleyi kapsıyor.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181