Sincan Saraycık kentsel dönüşüm 100 bin kişiyi etkileyecek!
Türkiyenin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin etki alanında 100 bin kişinin olduğu biliniyor.

Yepyeni bir şehir kurmayı hedefleyen Saraycık Kentsel Yenileme Projesi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın imzasını taşıyor. Yıllardır kötü görünümüyle anılan Sincan Saraycık'ta 7 camii, 6 sosyal tesis, 2 kapalı pazar yeri, 10 eğitim alanı, sağlık tesisleri ve alışveriş merkezleri yükselirken; 20 bin konut da yeniden inşa edilecek.Tapu ve kamulaştırma işlemleri tamamlanan Saraycık Mahallesinde ilk kazma da geçitiğimiz günlerde vuruldu. örnek bir yaşam alanı sunması planlanan projede vatandaşların çıkarları da ön planda tutuluyor.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181