Yenimahalle kentsel dönüşüm projeleri ile değerleniyor!
Kentsel dönüşüm projeleriyle modern binaların yükseldiği ilçede, yine belediye tarafından kente kazandırılan, spor merkezleri, kültür merkezleri, anaokulları, parklar, sosyal ve kültürül tesisler ilçede bulunan konut fiyatlarında da artış sağladı.

Yatırımcının gözdesi Yenimahalle
Prestijli projelerle cazibe merkezi haline gelen Yenimahalle, aynı zamanda gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ünlü firmalarında gözdesi haline neldi Parlayan ilçede, yatırımcıların ilk tercihi konut projeleri olurken, yeni hastaneler, yaşam alanları, üniversiteler, kafelerde bölgede konuşlandı.

"Yenimahalle, dev projelerle büyük bir değişim sürecine girdi"
Her geçen gün artan hizmet kalitesi ve yükselen değeriyle Yenimahalle'nin vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen ilçe olduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle hayata geçirdiğimiz dev projelerle büyük bir değişim sürecine girdi. Yenimahalle'yi otel konumundan çıkarttık. Bu da Yenimahalle'yi Başkent'in en gözde ilçesi haline getirdi. Göreve geldiğim günden beri ben ve ekibim Yenimahalle'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmak. Sürekli projeler üretiyoruz, yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımlar, ilçemize sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan ciddi değer kattı" dedi. 

Ticari Hayat Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181