10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin iz yol yapım işleri için ihale yapıldı!
Ankara’da inşa edilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinde iz yol yapım işleri için projenin yönetimi tarafından 19 Haziran 2017 tarihinde ihaleye çıkılmıştı. Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği, Birlik Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “İhalemize katılan 9 firmadan yeterliliğe uygun olanlar arasında en düşük teklifi veren Saygınlar Peyzaj Hafriyat İnşaat Nakliyat San. Ve Tic. Ltd. Şti’ne 1,905.629,06TL götürü bedelle ihale edilmiştir” açıklaması yapıldı.

3 milyon 678 bin metrekare arsa alanı ile eş zamanlı ve bütüncül olarak Ankara’da inşa edilecek olan dev şehir projesi, kat karşılığı sistem ile hayata geçirilecek. İmar ve parselasyonu tamamlanarak kat karşılığı görüşmelerin devem ettiği projede; 3 bin 577 adet villa, 3bin 396 adet çok katlı konut, sosyal donatı alanları, özel üniversite alanı ve ticaret alanları bulunuyor.

Ferda Pucak / Anayurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181