'2018 yılında MiaVita Beytepe projemizi teslim edeceğiz'!
Beytepe’de hayata geçen MiaVita projesine dair açıklamalarda bulunan Nurettin Yılmaz, “MiaVita projesine 2016 yılında başladık ve 2018 Haziran’da da projeyi teslim edeceğiz. Ankara’nın en revaçta olan semtlerinden biri olan Beytepe’de hayata geçirdiğimiz projemizde 112 dairemiz var. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerimizin yanı sıra 4,5+1 seçeneklerimiz ile de bölgede ayrıcalık yaratıyoruz. Sosyal yaşamın gerektirdiği, ev sahiplerimizi rahat ettirecek, projeyi değerli kılacak ve fark yaratacak donatıları da projemize dâhil ettik” ifadelerini kullandı.

“MiaVita yaşam alanları sunuyor”
Projenin bünyesinde birçok yaşam alanını da barındırdığını söyleyen MiaVita Beytepe Yatırımcısı Yılmaz, sunulan yaşam alanları ile şehir merkezi kavramının Beytepe’de olduğunu söyledi. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:“Sinema, kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, cafe, Türk hamamı, sauna, müzik odası, dev ekran playstation odası ve güneşlenme alanlarımız mevcut. Kısacası yaşam alanlarını güzelleştirecek ve renk katacak her türlü olanağa sahibiz.”

Ferahlık kavramı değişiyor
Projede hayata geçirdikleri tavan yüksekliği ile de Ankara’da fark yarattıklarının altını çizen Yılmaz “Net 3.05m’lik tavan yüksekliğimiz Ankaralı yatırımcılara sunulmuş önemli özelliklerimizden birisi. Dairelerimizin tamamında rahat ve kullanışlı alanlar ve yüksek tavanlar sayesinde ferahlık hakim” dedi. Projede kullanılan malzemelerin kalitesine de vurgu yapan Yılmaz “Kullandığımız kaliteli, ithal ürünler ve yerden ısıtma sistemimiz, kapı ve pencerelerin de tavan yüksekliğine oranlı özel üretim olması bizi diğer projelerden ayırıyor. Aidatlar ise ev sahiplerinin daire metrekarelerine oranlanarak belirlenecek ve bölge rayiçlerinin üzerinde olmayacak” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181