Altın Kuleler Oran'a iyi gelecek!
Türkiye'nin temalı en büyük konut projesi Altınoran ve Ankara'nın ilk ve tek marinası Marina Ankara'ya ev sahipliği yapmaya başlayan Ankara Çankaya'nın Oran bölgesi büyük bir dönüşüme hazırlanıyor. Bölge geniş arazileri, Eymir Gölü ve İmrahor Vadisi'ni de içine alan doğası, Ankara'nın güney aksını oluşturan Konya Yolu üzerinde konumlanması, şehrin en gözde semtlerinden Yıldız, GOP gibi bölgeler ile yakın dönemde giderek gelişmeye başlayan İncek aksına yakınlığı gibi özellikleriyle daha çok üst gelir grubunun tercih ettiği semt olarak tanınıyor.

TRT Genel Müdürlüğü'nün bölgede yer alması ve 2002 senesine kadar, uzun yıllar Türk siyasetinin en önemli isimlerini ağırlamasıyla Türkiye için de önemli bir konuma sahip olan Oran, yaşam değerinin yanı sıra Ankara'nın yatırım açısından da odak noktası konumunda bulunuyor. Bölge, bugün Altmoran ve Marina Ankara gibi Sinpaş Yapı imzasını taşıyan, Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projelerine de ev sahipliği yapıyor.

Türkiye ortalamasının üstünde olan kişi başına düşen milli gelir ve bölgedeki kamu sektörünün varlığı düşünüldüğünde, sabit gelirli ve iş güvencesi olan nüfusun yoğunlukta olması konut piyasasını güçlü kılan temel etkenler olarak öne çıkıyor. Ankara'da konut ve ticari anlamda en çok tercih edilen ilçe olma özelliği taşıyan Çankaya da, kentsel dönüşüm planları ile dönüştürülmeye başlamasının ardından, lüks konut projeleri ve gündelik ticarete yönelik iş ve ticaret merkezleri için cazibe merkezi haline geldi.

Konut projelerine ilgi çok büyük
Oranın ve Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da 2 bin 261 adet satış yapılırken, bin 815 kişiye evleri teslim edildi. Bunun da yaklaşık 3 bin 162 kişisi Altınoran'm ayrıcalıklarını yaşamaya başladı. Altınoran'ın merkezinden yer alan, 1923 ve 2023 isimli Altın Kuleler, görkemli mimarisiyle adeta Ankara'yı taçlandırıyor. Kulelerde yer alan, son dönemlerin trendi Home Office'ler de projeye büyük değer katıyor. Home Office katları, yatırım yapmayı düşünenler için de farklı bir alternatif oluşturuyor. Ankara'yı ilk kez Home Office konseptiyle tanıştıracak olan Altın Kuleler, ev ve iş hayatını bir arada yaşama konforu sunuyor.

Şehrin odak noktası haline gelmeye başlayan, Ankara'nın güney batı aksında yer alan Oran bölgesi, Çankaya'nın en önemli konut projelerini barındırması bakımından her geçen gün değerine daha fazla değer katıyor. Aynı zamanda 13 km göl çevresindeki ağaçlık alanıyla başkente oksijen sağlayan Eymir Gölü ile de komşu olan bölge, barındırdığı yeşil alan ve doğal güzellikleriyle de fark yaratıyor. Tüm bu doğal güzelliklere komşu olarak yükselen Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projeleri Altmoran ve Marina Ankara da bölgeye değer katan konut projeleri olarak öne çıkıyor. Bu projeler içinde yer alan zengin sosyal donatılar, bölgeye büyük bir trafik çekmeye başladı. Örneğin Sinpaş Yapı'nın Altmoran ve Marina Ankara projelerinin sınırları içerisinde yer alan ve Ankaralılara 365 gün kesintisiz kayak yapma imkânı sunan Snovvland, sadece bu projelerde yaşayanların ya da Ankaralıların değil, kayak sporlarına meraklı herkesin 1 Çankaya Oran'ı ziyaret edecek olmasıyla birlikte bölgeyi farklı , bir çekim merkezi haline getiriyor.

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Altınoran'daki Home Office yaşantısının ayrıcalıkları ve yatırım kazancının yanı sıra sağladığı zengin sosyal olanakların da yatırımcılar için önemli bir motivasyon oluşturduğunu belirterek, "Altın Kuleler'de ev sahibi olanlar kulelerin altında konumlanan AVM'de Türkiye'nin önemli lezzet markaları, cafeler ve birbirinden ünlü markaların olduğu mağazalarla tüm ihtiyaçlarını keyifle ve rahatça karşılayacak. Sinpaş Yapı olarak Ankara'nın yaşamına değer katıyoruz ve katmaya devam edeceğiz" dedi.

Çankay'da kayak keyfi: Snowland
Altınoran ile artık insanlar Ankara'nın merkezinde kayak takımlarıyla evlerinden çıkıp, hemen yanı başlarındaki kayak pistinde kayak yapıp evlerine teleferikle dönmenin lüksünü yaşayabilecek ya da bir benzerine Amerika'nın Büyük Kanyon Ulusal Parkı'nda rastlanan Skyvvalk alanı ile gökyüzünde vuruyormuş heyecanını yaşayabilecek. Ayrıca heyecanlı ve sağlıklı aktiviteler yapma imkanı veren ExtremeLand'da Ankaralılar metrelerce yükseklikteki ip parkurunda macera ve adrenalin keyfini yaşayacak. Ankaralılar, Marina Ankara ile de evden çıkıp yelkenlilerle gezilebilecek, altın renkli kumsalda doyasıya güneşlenebilecek. Çocuklarda suda arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynayabilecekler. Sinpaş Yapı sunduğu birçok spor olanağı ile de Ankara'yı görülmemiş bir konut konseptiyle tanıştırıyor.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181