Ankalife Prestij Konutları Satılık!
Dairelerin 153 metrekare ile 265 metrekare arasında tasarlandığı Ankalife Prestij Konutları projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor.

200 adet konuttan meydana gelen Ankalife Prestij Konutları projesinde 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. 16 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ankalife Prestij Konutları projesi 2 blok şeklinde tasarlanıyor. 

MBM Enerji İnşaat imzası ile hayata geçirilen ​Ankalife Prestij Konutları projesinde geniş sosyal alanlar da alıcılara sunuluyor. Ankara Yenimahalle’de inşa edilen Ankalife Prestij Konutları projesinde 7/24 güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, fitness salonu, kapalı spor salonu, sauna, çocuk oyun alanı, açık otopark, kapalı otopark bulunuyor.

Ankalife Prestij Konutları daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Ankalife Prestij Konutları ne zaman teslim? Tıklayınız.

Ankalife Prestij Konutları iletişim!
Adres: 5144. SOKAK NO:1 YAŞAMKENT-ÇANKAYA/ ANKARA
Telefon: 0 551 588 75 85 
Web: ankalifeprestij.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181