Ankara bitmiş konut projeleri!
Birbiri ardına hayata geçirilen markalı konut projelerinin bulunduğu Ankara bitmiş konut projeleri listesini sizler için derledik. Yeni konut alacak kişilerin merak ettiği Ankara bitmiş konut projeleri başkentin dört bir yanında bulunuyor. İşte Ankara bitmiş konut projeleri

Aden Beytepe
Uslu Yapı imzası ile hayata geçirilen Aden Beytepe projesi Ankara Beytepe'de inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Aden Beytepe projesinde daireleri 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanıyor. Aden Beytepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Benevre Beytepe
Butik bir proje olarak inşa edilen Benevre Beytepe projesi 27 katlı olarak tasarlanıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve Loft daire seçenekleri sunan Benevre Beytepe projesi 167 konuttan oluşuyor. Benevre Beytepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Kumru Ankara
Mimar Ali Osman Öztürk tarafından tasarlanan Kumru Ankara projesi 32 katlı tek kule ve çarşı alanından oluşuyor. Daire büyüklükleri 66 ile 297 metrekare arasında değişen Kumru Ankara projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Kumru Ankara nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Sinpaş Altınoran
1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Sinpaş Altınoran projesinde daireler 62 ila 294 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Altınoran projesinde 2 bin 647 daire yer alıyor. Sinpaş Altınoran nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Panorama Prestij
Eryaman'da hayata geçirilen Panorama Prestij projesi Dimaş İnşaat imzası taşıyor. Panoramik Ankara manzarası bulunan Panorama Prestij projesinde bloklar 13 ve 14 kattan meydana geliyor. Panorama Prestij nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ankara bitmiş konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181