Ankara Çankaya Konut Projeleri!
Markalı konut üretiminin hızla devam ettiği Ankara Çankaya konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri olan Ankara Çankaya konut projeleri birbiri ardına yükselemeye devam ediyor. Önceleri Ulus olan şehir merkezi daha sonra Kızılay’a sonrasında da Tunalı ve çevresine Çankaya istikametine doğru ilerledi. Çok sayıda konutun üretildiği Ankara Çankaya konut projeleri yatırımcının da ilgisini çekiyor. İşte Ankara Çankaya konut projeleri

Paradise Residence projesi
35 adet 1+1 dairenin yer aldığı Paradise Residence projesi Uzaltaş İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 45 bağımsız birimin bulunduğu Paradise Residence projesi 5 katlı tek bloktan oluşuyor. Paradise Residence projesi teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Code Yıldız
1+1, 2+1 ve 2+1 dublek daire seçenekleri Code Yıldız projesinde dairelerin büyüklükleri 62,90 metrekare ila 137 metrekare arasında değişiyor. 102 adet konuttan oluşan Code Yıldız projesi 14 bin 770 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Code Yıldız teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi
Ankara Dikmen Vadisi'nde konumlanan Ağaoğlu Panora Ankara projesi markalı konut projeleri inşa eden Ağaoğlu imzası taşıyor. En küçük daireleri 3+1 şeklinde olan Ağaoğlu Panora Ankara projesinin 6+1'e kadar farklı daire seçenekleri planlanıyor. Ağaoğlu Panora Ankara projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Anka Meydan projesi
2 blok olarak inşa edilecek olan Anka Meydan projesi 188 adet konuttan oluşacak. Konut, ofis, loft ve mağazaların bulunacağı Anka Meydan projesinde fitness salonu, basketbol ve squash, sinema odası, toplantı odası, parti evi, karaoke evi ve playstation yer alacak. Anka Meydan projesi teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Yıldız Şehir Konutları Çankaya projesi 
36 bin 250 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Yıldız Şehir Konutları Çankaya projesi Ankara Çankaya'da yükselecek. 3 blok olarak tasarlanacak olan ​Yıldız Şehir Konutları Çankaya projesinin 283 konuttan oluşması öngörülüyor. Yıldız Şehir Konutları Çankaya projesi teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Ankara Çankaya Konut Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181