Ankara faizsiz konut projeleri!
Yeni bir ev arayışında olanlar için Ankara faizsiz konut projeleri listesini derledik. Birçok markalı konut projesinin üretildiği Ankara faizsiz konut projeleri yatırımcının ilgisini çekiyor. İşte Ankara faizsiz konut projeleri

Kule Evo
Kule Evo projesinde 18 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 30 katlı tek kule ve yatay baza olmak üzere 2 blok olarak tasarlanan ​Kule Evo projesinde fitness center, yüzme havuzu, sauna, toplantı salonu, lobby ve resepsiyon, 7/24 güvenlik, otopark vale, daire temizlik, kuru temizleme, kiralanabilir depo alanları, terzi, restoran, kafeterya ve alışveriş merkezi de yer alıyor. 

Koordinat Çayyolu
Koordinat Çayyolu'da 84 ay 0 faiz faiz kampanyası başladı. YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Koordinat Çayyolu teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ankara faizsiz konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181