Ankara Golfkent satışta!
Ankara-Eskişehir Yolu'nda 1 milyon 260 metrekarelik arsa üzerinde konumlanan Golfkent'in 103 bin metrekarelik 639 konutluk arsası da geçtiğimiz günlerde satıldı. Ruhsatı alınmış ve imarı tamamlanmış projenin yapımına çok yakında başlanıp 18 ayda tamamlanması planlanıyor. Satılan konut arsalarının toplam bedeli 65 milyon 316 bin TL'den yatırımcıları beklerken ticari arsaların ise toplam bedeli 19 milyon 238 bin TL olarak belirlendi. 

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, "2011 yılında ortağımızla birlikte o zamanki adı Ballıkuyumcu olan projeye girdik. 2015 yılında projeyi TURYAP olarak tamamen devraldık. O andan itibaren hızlıca çalışmalara başladık. Şu anda birinci etaptaki evlerin çoğu satılmış durumda ve inşaatı tamamlanmak üzere. Satışta olan son 57 daire var. Yüzme havuzu, tenis kortu, basket sahası, göletler ve golf sahası da kısmen bitirildi" dedi. 60 dönüm üzerinde alan yeşil ve ağaçlı alandan oluşan Golfkent'te haziran ayında hayatın başlamasını planladıklarını ifade eden Sarıbay, "639 konutluk arsayı da projenin bütünlüğüne bağlı kalma koşuluyla sattık. Tüm arsalar satıldığında dahi buranın yönetiminde olup projenin bütünlüğünü korumaya çalışacağız" diye konuştu.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181