Ankara İncek Konut projeleri!
Son yıllarda markalı konut projesi üreticilerinin radarında olan Ankara İncek konut projeleri listesini sizler için derledik. Metrekare birim fiyatlarının son 5 yılda hızla yükseldiği Ankara İncek konut projeleri yatırımcının ilgisini çekiyor. Ankara'nın merkezindeki yerleşim bölgelerine göre daha sessiz ve sakin olan Ankara İncek konut projeleri ulaşım kolaylığı açısından tercih ediliyor. İşte Ankara İncek konut projeleri

Empire İncek
Konutların ofis olarak kiraya verilmeye uygun olan Empire İncek projesi 243 rezidans daireden oluşuyor. Özmen Konutları imzası ile hayata geçirilen Empire İncek projesinde daireler 1+1 olarak tasarlanıyor. Empire İncek teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Atabilge İncek Konutları projesi
15 adet 2+1, 137 adet 3+1 ve 544 adet 4+1 daire tipleri bulunan Atabilge İncek Konutları projesinde kapalı havuz, fitness salonu, hamam sauna, kapalı çocuk oyun alanı ve cep sineması bulunuyor. Blokların 33, 34 ve 36 katlı olarak tasarlandığı Atabilge İncek Konutları projesinde toplam 696 konut yer alıyor. Atabilge İncek Konutları projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cepa Evleri İncek
2 dikey 2 yatay bloğun bulunacağı Cepa Evleri İncek projesinde dairelerin büyüklüğü 70 metrekare ila 255 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerşnin yer alacağı Cepa Evleri İncek projesi 188 daireden oluşacak. Cepa Evleri İncek teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Kent İncek
54 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ​Kent İncek projesinde 7 blok bulunuyor. Ankara İncek'de hayata geçirilen ​Kent İncek'de 112 adet 1+1, 160 adet iki farklı tipte 2+1, 112 adet 3+1 ve 220 adet 4+1 daire tipleri yer alıyor. Kent İncek teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ankara İncek konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181