Ankara konut projeleri 2018 teslim!
Ankara konut projeleri 2018 teslim listesi haberimizde markalı konut projelerinin tam listesini bulabilirsiniz. İşte Ankara konut projeleri 2018 teslim...

Ege Vadisi
Sinpaş GYO imzasıyla Ankara Çankaya'da yükselen Ege Vadisi projesi 2 etaptan oluşuyor. 27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Ege Vadisi projesi 600 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Ege Vadisi teslim tarihi Ekim 2018 olarak planlanıyor. Ege Vadisi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Marina Ankara
Sinpaş Yapı imzası ile Ankara Oran'da yükselmeye devam eden Marina Ankara projesinde spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, Yaşam Köprüsü, Tropik Ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve Su Sediri yer alıyor. Tamamlandığında toplam 2 bin 518 konutun bulunacağı Marina Ankara projesinde blokların ikisi 39, diğeri ise 44 kattan meydana geliyor. Marina Ankara teslim tarihi Haziran 2018 olarak planlanıyor. Marina Ankara nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Kent İncek
54 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ​Kent İncek projesinde 7 blok bulunuyor. Ankara İncek'de hayata geçirilen ​Kent İncek'de 112 adet 1+1, 160 adet iki farklı tipte 2+1, 112 adet 3+1 ve 220 adet 4+1 daire tipleri yer alıyor. Kent İncek teslim tarihi Temmuz 2018 olarak planlanıyor. Kent İncek nerede? Lokasyonu için  tıklayınız.

Elit Manzara Beytepe
Elit Yapı ve İnsay Yapı ortaklığında Çankaya Beytepe'de hayata geçirilen Elit Manzara Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+2 ve 4,5+1 daire tipleri yer alıyor. 37 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip olan Elit Manzara Beytepe tek blok olarak tasarlanıyor. Elit Manzara Beytepe teslim tarihi Haziran 2018 olarak planlanıyor.  Elit Manzara Beytepe daire fiyatları için tıklayınız.

Bulvar Loft
İller Bankası'nın Akfen İnşaat ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinin toplam inşaat alanı 175 bin metrekareden oluşuyor.822 konut bulunan Bulvar Loft projesinde 37 bin metrekare arsa alanı bulunuyor. Bulvar Loft teslim tarihi Kasım 2018 olarak planlanıyor. Bulvar Loft nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ankara konut projeleri 2018 teslim listesini sizler için derledik. Ankara konut projeleri 2019 teslim haberimiz için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181