Ankara konut projeleri 2019 teslim!
Ankara konut projeleri 2019 teslim listesi haberimizde markalı konut projelerinin tam listesini bulabilirsiniz. İşte Ankara konut projeleri 2019 teslim...

Arte Blue 
Arte İnşaat imzası taşıyan Arte Blue projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Toplam 3 blokta  336 daireden oluşan Arte Blue projesi 19 bin 122 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Arte Blue teslim tarihi Mayıs 2019 olarak planlanıyor. Arte Blue nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyolu projesinde 3 blok 16 katlı diğer bloklar ise 8 katlı ve yatay mimaride inşa ediliyor. Koordinat Çayyolu projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Koordinat Çayyolu teslim tarihi Haziran 2019 olarak planlanıyor. Koordinat Çayyolu  daire fiyatları için tıklayınız.

Atasayanlar 5
Atasayanlar İnşaat imzası ile Ankara Ümitköy'de hayata geçirilen Atasayanlar 5 projesi 15 bin 600 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 3 blokta toplam 228 konuttan oluşan Atasayanlar 5 projesinde havuz, fitness salonu, toplantı salonu, sauna, kapalı otopark, açık otopark, oyun parkı ve yürüyüş yolu yer alıyor. Atasayanlar 5 teslim tarihi Ağustos 2019 olarak planlanıyor. Atasayanlar 5 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Kaşmir Center
4+1 dairelerden oluşacak olan Kaşmir Center projesinde 4 kule bloğu, 4 kısa blok ve bir alışveriş merkezi bulunuyor.​ Ankara'nın en büyük projelerinden biri olan Kaşmiş Göl Evleri'ne imza atan Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığında hayata geçirilecek olan Kaşmir Center projesinde göl manzarası bulunacak. Kaşmir Center teslim tarihi Aralık 2019 olarak planlanıyor. Kaşmir Center daire fiyatları için tıklayınız.

Kaşmir Mavi Orkide
Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Kaşmir Mavi Orkide projesinde bloklar zemin+27 katlı olarak tasarlanıyor. 4+1 daire tiplerinden meydana gelecek olan Kaşmir Mavi Orkide projesi 5 kule olarak inşa edilecek. Kaşmir Mavi Orkide teslim tarihi Aralık 2019 olarak planlanıyor. Kaşmir Mavi Orkide nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ankara konut projeleri 2019 teslim listesini sizler için derledik. Ankara konut projeleri 2018 teslim haberimiz için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181