Ankara'nın dikey mahallesi; Veb Tower İncek
İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara'nın yeni gözde yerleşim yerlerinden olan İncek'in en yeni projelerinden Veb Tower, 'V formlu mimarisi, eşsiz manzarası ve 'dikey mahalle' konseptiyle dikkati çekiyor. Başkent'in en farklı yapılarından olmaya aday olan projenin lansmanı, VEBTAŞ Mühendislik, İnşaat, Enerji, Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aslantaş'ın ev sahipliğinde, çok sayıda özel davetli ve basın mensuplarının katılımıyla Veb Tower İncek Satış Ofisi'nde yapıldı.

Aslantaş, farklı tip ve metrekarelerdeki 2+1,3+1 ve 4+1'ler ile kulenin en üst 4 katında yer alan kişiye özel penthouselardan oluşan Veb Tower'ın bu yapısıyla 'Dikey Mahalle' konseptini Ankara'yla tanıştırdığını belirterek "Bir araya gelen farklı konut tipleri, çok çeşitli sosyal donatı alanlarımız konut sahiplerimizi samimi ve kaliteli komşulukla buluşturacak. 7. kattan itibaren Mogan, 28. kattan sonra da hem Mogan hem de Eymir göllerinin muhteşem manzarasını gören konutlarımız, ev sahiplerine kaliteli, ayrıcalıklı ve manzaralı bir yaşam sunuyor" dedi.

Anayurt Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181