Ankara Yeni Konut Projeleri!
Markalı konut projelerinin üretildiği şehirlerden biri olan Ankara yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. Ankara konut satışı Kasım 2017 tarihinde 14 bin 200 adet konut satıldı. Ankara Kasım ayı konut satışında 2. sırada yer aldı. İşte Ankara yeni konut projeleri

Bulvar 312 projesi
Toplam 108 daireden oluşan Bulvar 312 projesinde  2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 95 ila 170 metrekare arasında değiştiği Bulvar 312 projesi Üçel İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Bulvar 312 projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

YDA Parkline projesi
YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Parkline projesi Ankara'nın Çayyolu bölgesinde yükseliyor. 26 bin 500 metrekare büyüklüğünde peyzaj alanının planlandığı YDA Parkline projesinde daireler 4+1 seçeneğiyle planlanıyor. YDA Parkline projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ned Serrapark projesi
3+1, 4+1 ve dubleks daire seçeneklerinin tasarlandığı Ned Serrapark projesi karma konseptiyle yükselecek. 100 daireden oluşacak olan Ned Serrapark projesinin alt katında ticari alanlar bulunacak. Ned Serrapark projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Paradise Residence projesi
35 adet 1+1 dairenin yer aldığı Paradise Residence projesi Uzaltaş İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 45 bağımsız birimin bulunduğu Paradise Residence projesi 5 katlı tek bloktan oluşuyor. Paradise Residence projesi teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Vaditepe Başpınar projesi
Tüm daireleri 4+1 seçeneğiyle tasarlanan Vaditepe Başpınar projesi Başpınar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan Vaditepe Başpınar projesinde daire 170 metrekare büyüklüğe sahip. Vaditepe Başpınar projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ankara yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181