Ankara Yenikent Konut Projeleri!
Konut üretiminin hızla arttığı Ankara Yenikent konut projeleri listesini sizler için derledik. Sincan ilçesine bağlı olan Ankara Yenikent konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Sincan kentsel dönüşüm projeleri ile değerine değer katan bölgelerden biri olan Ankara Yenikent konut projeleri yatırımcıların da ilgisini çekiyor. İşte Ankara Yenikent konut projeleri

La Viva Yenikent
3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı La Viva Yenikent projesinde spordan sanata, çocuk oyun alanlarına, bisiklet ve koşu alanlarına kadar sosyal donatı alanları bulunuyor. 100 adet konuttan oluşan La Viva Yenikent 4 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. La Viva Yenikent teslim tarihi için tıklayınız.

Resital Yenikent Sincan
4 blok olarak inşa edilen Resital Yenikent Sincan projesinde 238 konut bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Resital Yenikent Sincan projesinde 22 dükkan bulunuyor.

Yenikent Park Konutları
60 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Yenikent Park Konutları projesi 224 adet 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. Telimleri gerçekleştirilen Yenikent Park Konutları projesinde spor alanı ve çocuk oyun alanı bulunuyor.

Ankara Yenikent konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181