Arkadya Göksu Evleri nerede? İşte lokasyonu...
Alpak Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Arkadya Göksu Evleri projesi Ankara Eryaman'da konumlanıyor. Eryaman Göksu Mahallesi'nde yer alan proje Göksu Gölü'ne 300 metre, Optimum AVM'ye 5 kilometre mesafede, KC Göksu AVM, Göksu Park ve metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.



10 ila 13 katlı tasarlanan Arkadya Göksu Evleri projesi 258 adet konuttan oluşuyor. 6 blok olarak planlanan Arkadya Göksu Evleri projesinde 18 adet dükkan bulunuyor. 

2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Arkadya Göksu Evleri projesinde 2+1 daireler 98 metrekare, 3+1 daireler 135 metrekare ve 4+1 daireler 158 metrekare tasarlanıyor.

24 bin 462 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Arkadya Göksu Evleri projesinde 24 saat güvenlikli, çocuk parkı, spor sahası ve diğer yeşil alanlardan oluşan güvenli site bahçesi, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve fitness salonları yer alıyor.

Arkadya Göksu Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Arkadya Göksu Evleri fiyat? Tıklayınız.

Arkadya Göksu Evleri iletişim!
Adres: Arkadya Göksu Evleri Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071 Caddesi No: 53 Eryaman, Ankara
Telefon: 0312 281 0 777
Web: www.arkadyagoksu.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181