Başakşehir Ankara projesi Satış Ofisi!
İZO-SER tarafından hayata geçirilen Başakşehir Ankara projesinin Satış Ofisi iletişim adresi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi No : 2 Göksu Parkı Karşısı Yenibatı / ANKARA.

İstanbul Yolu üzerinde Göksupark karşısında konumlanan Başakşehir Ankara projesinde 4+1 daireler 153,5 metrekare şeklinde alıcılarına sunuluyor. Sosyal alanlara da yer verilen Başakşehir Ankara projesinde her daireye 2 otopark veriliyor.


 Ankara Yenibatı'da yükselen Başakşehir Ankara projesi 362 daireden oluşuyor. İki etapta toplam 7 bloktan meydana gelen projede 1. etapta 15 bin 250 metrekare alan üzerinde 3 blok olarak tasarlanıyor. Başakşehir Ankara projesinin yine ilk etabında 5 bin metrekare işyeri alanı bulunuyor. 2. etabı 14 bin 750 metrekare alan üzerinde konumlanan Başakşehir Ankara projesinin bu etabında da 4 blok yer alıyor. 

Başakşehir Ankara nerede? Tıklayınız.

Başakşehir Ankara Satış Ofisi iletişim! 
Telefon: 0505 209 94 22
Web: www.basaksehirankara.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181