Başkent Yonca Evleri daire fiyatları!
Başkent Sancak Sitesi Konut Yapı Kooperatifi imzası taşıyan Başkent Yonca Evleri'nin daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Dairelerinin büyüklüğü 197 metrekare olan Başkent Yonca Evleri'nin tüm daireleri 4+1 şeklinde tasarlandı. Sosyal aktivite alanları arasında; 1 kapalı ve 1 açık misafir otoparkı, açık havuz, sauna, buhar odası, sosyal aktivite mekanı, spor salonu, güneşlenme terasları, açık basketbol sahası, squash, açık tenis kortları, çocuk oyun alanları bulunan Başkent Yonca Evleri'nde akıllı ev sistemi de yer alıyor.

5 blok olarak planlanan Başkent Yonca Evleri'nde 171 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Karma konsepti ile inşa edilen Başkent Yonca Evleri'nde 543 daire, 40 adet dükkan tasarlandı.

Başkent Yonca Evleri nerede? tıklayınız.

Başkent Yonca Evleri teslim tarihi? tıklayınız.

Başkent Yonca Evleri iletişim!

Başkent Yonca Evleri Konut Yapı Kooperatifi Toros sokak 21/13 Sıhhiye/ANKARA
Telefon: 0532 323 6177
Web: www.baskentyoncaevleri.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181