Bulvar Ankara projesinin detayları!
250 konuttan oluşacak olan Bulvar Ankara projesinin detayları belli oldu. 61 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Bulvar Ankara projesinde ayrıca 7 bin 700 metrekarelik ticari alan yer alacak.

11 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın düşünüldüğü Bulvar Ankara projesinde toplam 30 ticari ünite planlanıyor. Pursaklar konut projelerinden biri olan Bulvar Ankara projesi 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 

Fitness salonları, kapalı yüzme havuzu, türk ve fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi yaşam aktiviteleri bulunacak olan Bulvar Ankara projesi Kocalar Yatırım imzası ile yükselecek. Daire büyüklüklerinin henüz netleşmediği Bulvar Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri planlanıyor.
 
Bulvar Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi fiyat? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181