Bulvar Loft satışta!
2015 yılında İller Bankası'nın Gölbaşı'ndaki 38 dönümlük arsa ihalesine en iyi teklifi veren Akfen İnşaat ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bulvar Loft projesi satışa çıktı.

37.000 metreakre arsa alanı bulunan Bulvar Loft projesinin toplam inşaat alanı ise 175.000 metrekare. 5 ana grupta, 16 farklı daire tipi bulunan (1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1) Bulvar Loft projesinde 822 konut bulunuyor. Şu ana kadar 150 adet konutun satışı gerçekleşen Bulvar Loft projesinde yılsonuna kadar yüzde 60 oranında konut satışın lansman döneminde tamamlanması planlanıyor. Dairelerin brüt 66 il 350 metrekare aralığında tasarlandığı Bulvar Loft projesinze zengin sosyal alanlar da yer alıyor. 

Fitness center, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık satranç, basketbol, boccia sahaları gibi sosyal donatı alanları bulunan, hobi odası, cep sineması, paten pisti, güneş bahçesi, fire pit alanları ile insanların sosyal hayatına renk katacak Bulvar Loft projesinde yaklaşık 10 bin metrekarelik ticari alanda konumlandırılan; gurme restoranlar, eczane, kuru temizleme, mağazalar ve banka şubelerinin yer alacağı bir yaşam merkezi de planlanıyor.


Bulvar Loft  ne zaman teslim? 

Bulvar Loft lansman fiyatları için tıklayınız.

Bulvar Loft iletişim!
Adres: Kızılcaşar Mah. No: 7A/1 Yavuz Sultan Selim Bulvarı İncek, Gölbaşı, Ankara
Telefon: 444 83 38
Web: bulvarloft.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181