Bulvar Loft'ta 'Flexi Loft' ile vade farksız ödeme planı!
İller Bankası'nın Akfen İnşaat ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 peşinat ile vade farksız kişiye özel 24 aylık ödeme planları sunuluyor.

Akfen İnşaat’ın özel olarak geliştirdiği, ödeme planlarının kişiye özel olarak esnetilebildiği “Flexi Loft” çerçevesinde, Bulvar Loft müşterileri, yüzde 15 peşinatla başlayan, taksit, ara ödeme blok ödeme miktarlarına kendilerinin karar verdiği, limitsiz esneklikte bir ödeme imkanına kavuşuyor.

5 ana grupta, 16 farklı daire tipi bulunan (1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1) Bulvar Loft projesinde 37.000 metrekare arsa alanı bulunuyor. 822 konut bulunan Bulvar Loft projesinin toplam inşaat alanı 175.000 metrekareden oluşuyor. 
Dairelerin brüt 66 il 350 metrekare aralığında tasarlandığı Bulvar Loft projesinze zengin sosyal alanlar da yer alıyor. 

Bulvar Loft daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Bulvar Loft iletişim!
Adres: Kızılcaşar Mah. No: 7A/1 Yavuz Sultan Selim Bulvarı İncek, Gölbaşı, Ankara
Telefon: 444 83 38
Web: bulvarloft.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181