Bulvar Loft'un yüzde 35'i satıldı!
Öne çıkan mimarisi, sosyal olanakları ve Ankara’nın yükselen cazibe bölgesi İncek’in merkezindeki lokasyonu ile Bulvar Loft, hem oturumcusuna hem de yatırımcısına karlı bir gelecek sunuyor.

Hayata geçirdiği özel temalı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratarak kalitesini ispatlayan Akfen İnşaat’ın imzasını taşıyan “Loft” markalı üçüncü konut projesi Bulvar Loft, 3 ay gibi kısa bir sürede satışlarının yüzde 35’ini tamamlamayı başardı. Ulaşım kolaylığı, yatırım değeri ve sosyal olanakları ile Ankaralılar için şehrin yeni bir cazibe merkezi olarak yükselen İncek Bölgesi’nde yaklaşık 37 bin metrekarelik alanda inşa edilen Bulvar Loft, yatırımcılarına avantajlı fırsatlar sunuyor.

Bulvar Loft projesi ile kısa sürede yakaladıkları satış başarısından duydukları memnuniyeti belirten Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Barış Barçak, “Ülke olarak yaşadığımız bu hassas dönemde ekonomimizin itici gücü olan gayrimenkul sektörü büyük bir sorumluluk üstleniyor. Sektörümüz, sağladığı istihdam gücü, büyüme rakamları ve ekonomiye getirdiği dinamizm ile ayrı bir değere sahip. Biz de Akfen markası ile hayata geçirdiğimiz projelerimiz sayesinde sektöre önemli bir güç sağlıyoruz. Eylül ayında lansmanını gerçekleştirdiğimiz projemiz Bulvar Loft, lokasyonu, ulaşım avantajı, kentin yaşam alanlarına yakınlığı, mimarisi ve sosyal donatı alanları ile yatırımcılardan oldukça hızlı ve olumlu dönüşler aldı. Yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede satışlarımızın yüzde 35’ini tamamlayarak sektörümüz adına da oldukça başarılı bir performans sergiliyoruz.” dedi.

Ankaralılar için yeni bir buluşma mekanı olmaya aday projenin keyifli vakitler geçirilebilecek pek çok yenilik sunduğunu belirten Barçak, “Bir konut projesinden çok daha fazlasını sunan Bulvar Loft’un peyzaj alanları, sosyal hayatı canlandıracak sosyal donatı ve ticari alanları sayesinde tüm Ankaralıların yeni buluşma mekânı olmayı hedefliyoruz. Fitness center, kapalı yüzme havuzu, Güneş bahçesi, açık satranç alanı, basketbol, boccia sahası, hobi atölyesi, cep sinema salonu, yürüyüş parkuru, paten pisti, fire pit alanı ile insanların sosyal hayatına renk katacak Bulvar Loft’un ticari alanlarında da gurme restoranlar ve cafeler de bulunacak. Bütün üniteleriyle şehrin merkezinde sosyal hayatla iç içe gerçek bir yaşam merkezi olacak Bulvar Loft’ta, hayat Aralık 2018’de başlayacak.” şeklinde konuştu.

Bulvar Loft “Yeni Ankara”nın sembolü olacak
Bulunduğu coğrafi konum, üniversitelere ve kentin yeni yaşam alanlarına olan yakınlığı nedeniyle adeta yeni bir Ankara’nın yaratıldığı İncek bölgesinde konumlanan proje, sunduğu daire tipleri ve imkânlarla da dikkat çekiyor. Toplam 6 blokta, 16 farklı daire tipi bulunan projede; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere, brüt 66 m2 ile 350 m2 aralığında değişen toplam 822 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların fiyat aralığı ise 325 bin ile 1 milyon 485 bin TL arasında.

“Flexi Loft” ile vade farksız, kişiye özel ödeme planı
Aralık 2018’de teslimleri yapılması planlanan Bulvar Loft Projesi’nde, daire sahibi olmak isteyenlere; yüzde 15 peşinat ile vade farksız kişiye özel; 24 aylık ödeme planları sunuluyor. Akfen İnşaat’ın özel olarak geliştirdiği, ödeme planlarının kişiye özel olarak esnetilebildiği “Flexi Loft” çerçevesinde, Bulvar Loft müşterileri, % 15 peşinatla başlayan, taksit, ara ödeme blok ödeme miktarlarına kendilerinin karar verdiği, limitsiz esneklikte bir ödeme imkanına kavuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181