Bulvar Loft 'Yeni Ankara'nın sembolü olacak!
Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat, iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek. Akfen İnşaat’ın yeni projesi “Bulvar Loft” mimarisi, sosyal donatı alanları ve ulaşım avantajlarıyla Ankara’da yepyeni bir yaşam deneyimi sunacak. Ankaralılar için yeni bir buluşma mekanı olmaya aday bu kentsel yaşam alanı, keyifli vakitler geçirilebilecek pek çok yenilik sunuyor. Gurme restoranlar ve şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak diğer ticari ünitelerin yer aldığı projede sosyal donatı alanı; buz pateni pisti, güneş bahçesi gibi sosyal alanların ve geniş peyzaj alanlarının yer aldığı ‘LOFT CADDE’ye açılıyor.

Akfen kalitesiyle bütünleşen “Loft” imzasıyla hayata geçirilen yeni proje Bulvar Loft’un Ankara basın lansmanı gerçekleştirildi. Gerçekleştirdiği projelerde ortaya koyduğu fark ile inşaat sektöründe kendine özel bir yer edinen Akfen İnşaat, Ankara’da büyük ilgi gören İncek Loft Projesi’nin ardından, gün geçtikçe değeri ve itibarı artan İncek Bölgesi’nde yepyeni bir projeyle yer alacak.

Levent Loft ve İncek Loft’un ardından Akfen İnşaat’ın üçüncü temalı konut projesi olan Bulvar Loft, Ankara’da konut piyasasının yükselen yıldızı İncek Bölgesi’nde yeni bir cazibe merkezi olacak. Yaklaşık 6 ay önce tamamlanan İncek Loft projesinin hemen ardından hız kesmeden İller Bankası arazisi üzerinde, yaklaşık 37 bin metrekarelik alanda Bulvar Loft için kolları sıvayan Akfen İnşaat, bu projede de yatırımcısına sunduğu cazip fırsatlarla dikkat çekiyor.

Bulvar Loft “Yeni Ankara”nın sembolü olacak
Bulunduğu coğrafi konum, üniversitelere ve kentin yeni yaşam alanlarına olan yakınlığı nedeniyle adeta yeni bir Ankara’nın yaratıldığı İncek bölgesinde konumlanan proje, sunduğu daire tipleri ve imkânlarla da dikkat çekiyor. Toplam 6 blokta, 16 farklı daire tipi bulunan projede; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere, brüt 66 m2 ile 350 m2 aralığında değişen toplam 822 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların fiyat aralığı ise 303 bin ile 1 milyon 408 bin TL arasında.

“Flexi Loft” ile vade farksız, kişiye özel ödeme planı
Kasım 2018’de teslimleri yapılması planlanan Bulvar Loft Projesi’nde, daire sahibi olmak isteyenlere; yüzde 15 peşinat ile vade farksız kişiye özel; 24 aylık ödeme planları sunuluyor. Akfen İnşaat’ın özel olarak geliştirdiği, ödeme planlarının kişiye özel olarak esnetilebildiği “Flexi Loft” çerçevesinde, Bulvar Loft müşterileri, % 15 peşinatla başlayan, taksit, ara ödeme blok ödeme miktarlarına kendilerinin karar verdiği, limitsiz esneklikte bir ödeme imkanına kavuşuyor.

Ankara’nın yüksek prestijli üniversite ve lise kampüslerine yakın bir konumda olan, yeşilin içinde ana ulaşım arterlerine yakın Bulvar Loft; Çayyolu, Çankaya, İncek, Eymir, Mogan ve Gölbaşı yönü olmak üzere, kent manzaralı bir yaşam alanı sunuyor.

Akfen’in kökleri Ankara’da saklı
Bulvar Loft’un basın lansmanında konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Holding olarak faaliyette bulundukları her sektörde başarıyı yakaladıklarını belirterek, inşaat sektörünün Akfen’in yelpazesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Hamdi Akın, “Aslında başarımızın temelleri köklü geçmişimize dayanıyor. 40 yıldır başarıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Güçlü sermaye yapımız ve farklı sektörlerdeki yatırımlarımızla oluşturduğumuz güven ve kalite, başarı öykümüzün temellerini oluşturuyor. Akfen İnşaat, bildiğiniz gibi sadece konut projeleriyle değil; çok daha büyük çaplı ve birikim gerektiren projelerde de rüştünü ispat etmiş bir marka. Havalimanı terminalleri ve bağlı altyapı inşaatları, doğalgaz boru hatları/dağıtım sistemleri, hastaneler, okullar, endüstriyel santraller, hidroelektrik ve termal enerji üretim santralleri, su dağıtım, kanalizasyon sistemleri ve atık su arıtma gibi farklı sektörlerde başarılı inşaat projelerine imza attık. Konut projelerimizde Loft markamız adeta bir ikon haline geldi. Loft vizyonuyla İstanbul’dan sonra şimdi de Ankara’nın çehresini değiştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Ankara’nın konut piyasasında büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Hamdi Akın, başkentte özellikle markalı konut projelerinin adetlerinin oldukça arttığını ve bu anlamda inşaat firmaları arasında sıkı bir rekabet oluştuğunun altını çizdi. Ankara’nın Akfen’in hafızasında çok önemli bir yer tuttuğunu anlatan Akın, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin kalbi Ankara, yine temelleri Ankara’da atılan Akfen için ayrı bir anlam taşıyor. Bizler genellikle siyasetle eş tutulan Ankara’nın ekonomik potansiyelinin ve canlılığının uzun süredir farkında olan bir şirket olduk. Ankara’da kurulduk, Ankara’da büyüdük ve Ankara’da pek çok değerli projeyi hayata geçirdik. Şimdi, Ankara’nın yükselen bölgesi İncek’te, Bulvar Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Tıpkı İncek Loft projesinde olduğu gibi, Bulvar Loft’ta da yatırımcılarımızı ağırlamayı büyük bir heyecanla bekliyoruz.”

Ankaralı özel hissedeceği projelerde yüksek fiyat ödemeyi göze alıyor
Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın ise konuşmasında, Ankara konut piyasasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. 2016 yılının ilk 7 ayında Ankara’da satılan 1. el konut sayısının toplam 29 bin 408 adet olduğunu belirten Selim Akın, bu oranın ülke genelinde satılan tüm konut oranının yüzde 11,22’sine denk geldiğini ifade etti. Selim Akın “Bu durum bize başkent insanının artık kendisini daha özel hissedeceği projelerde yaşamak istediğini ve değer gördüğünde, bunu sağlamak için gerekirse bütçe ayırabileceğini gösteriyor” diye konuştu.

Yeni proje hakkında ayrıntılı bilgi veren ve Bulvar Loft’un üniversite kampüsleri ve diğer okullara, yakın bir konumda olduğunu söyleyen Selim Akın, projenin Ankara batı bölgesi konut dokusunun yoğun olduğu Çayyolu yerleşiminin İncek Bulvarı’na bağlandığı eksende, ulaşıma son derece elverişli bir konumda olduğunu hatırlattı.

Selim Akın, “İncek Loft projesinde müşterilerimize yüzde % 32’nin sözünü vermiş iken % 37 oranında kâr fırsatı sağlayarak Akfen İnşaat’a güvenerek ne kadar doğru bir karar verdiklerini göstermiş olduk. Bu projede de yatırımcımıza yüzde minimum % 32 kâr fırsatı sunmak istiyoruz. Lokasyon olarak Ankara’nın yükselen, değerli bir bölgesini tercih ettik. 37 bin metrekare üzerine projemiz şimdiden yükselmeye başladı.

Lüks konut pazarının yeni gözdesi Ankara
Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Barış Barçak ise, basın toplantısında yaptığı konuşmada, Ankaralıların, tüm ihtiyaçlarını aynı bahçe içinde karşılama fikrine alıştığını ve lüks konut pazarının yeni gözdesinin Ankara olduğunu ifade etti.

Konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Barçak, yüksek arza karşın, talebin tatminkar seviyelerde olduğu bu günlerin, gelecekte de yeni birçok projenin üretileceğinin habercisi durumunda olduğunu belirtti. Barçak sözlerini şöyle sürdürdü:“Artan kişi başı gelirle birlikte, meskenlerin belirli aralıklarla yenileriyle değiştirilmesi rutin davranış haline geldi. Barınma ihtiyacını karşılamak fikrinden çok uzaklaşan konut sektörü, yenilenen ihtiyaçlara yönelik üretimini hızla devam ettirecektir. Üretimdeki bu farklılaşma ve ileriye gidiş devam ettiği sürece, talebin de artarak devam edeceğini düşünüyorum.”

Gayrimenkul kazanmaya ve kazandırmaya devam edecek
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son bir yılda dünya ve ülke genelinde yaşanan belirsizliklere rağmen gayrimenkul sektörünün başarılı bir sınav verdiğini söyleyen Hamdi Akın, “Gayrimenkul sektöründe sürekli bir talep artışı söz konusu ve bu durum ülkemiz ekonomisinde kilit bir rol oynuyor. Sektörün pek çok alt sektörle de yakın ilişkisi ile doğrudan sağladığı istihdam rakamları ve gelire dolaylı yoldan sağladığı katkıları da birlikte düşünmemiz gerekiyor. Artan talep doğrultusunda gayrimenkul sektörünün büyümeyi sürdüreceğini öngörüyoruz. Kentsel ihtiyaçların doğru tespit edilip doğru projelerle buluşturulması ile sektörde sürdürülebilir büyüme rakamları elde edilecek. Biz de Akfen İnşaat olarak sektörün sürdürülebilir büyümesine ve daha fazla hayata dokunarak değer katmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Projede neler var?
Bir konut projesinden çok daha fazlasını vaat eden Bulvar Loft, peyzaj alanları, sosyal hayatı canlandıracak sosyal donatı ve ticari alanları ile tüm Ankaralıların yeni buluşma mekânı olmayı hedefliyor. Fitness center, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık satranç alanı , basketbol, boccia sahaları , hobi odası, cep sinema salonu , paten pisti, güneş bahçesi, fire pit alanları ile insanların sosyal hayatına renk katacak Bulvar Loft’da, yaklaşık 10 bin m2'lik ticari alanda konumlandırılan; gurme restoranlar ve cafelerin yanı sıra yaşam merkezi de hayata geçirilmiş olacak.

Farklı sosyal aktivite alanları sayesinde, sakinlerini değişik spor dallarıyla tanıştırarak yeni hobiler edinebilme imkânı sunan Bulvar Loft, Akfen İnşaat’ın yeşile, doğaya ve çevreye verdiği önemin de göstergesi olacak. Proje içerinde yer alan türlü ağaçlar ve bitkiler sayesinde metropol kirliliğinden uzak, yeşile doymuş bir yaşam vaat ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181