Çankaya'ya yeni proje; Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesi
Aytaş Anadolu Yapı Endüstrisi Turizm San. Ve Tic. A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek olan Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesi Ankara Çankaya'da yükselecek.

280 konuttan oluşacak olan Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesinde 2 adet kule (A1 ve A2 Blok), 3 adet yatay blok (B1, B2, B3) olmak üzere toplam 5 adet blok bulunacak. 18 bin yeşil alanın yer alacağı Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesi alanında 1 adet kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, 536 adet kapalı, 117 adet açık olmak üzere toplam 653 adet otopark bulunacak.

Kulelerde 90 adet 4 + 1 daire, 46 adet 5 + 1 daire, 46 adet 3 + 1 daire, 48 adet 2 + 1 daire ve 2 adet  1 + 1 daire bulunurken Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesinin yatay bloklarında 6 adet bahçe dubleksi, 36 adet 5+1 ve 6 adet 4+1 daire yer alacak. Kulelerin 30 katlı olarak tasarlanıp 232 dairenin bulunacağı Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesinde yatay bloklarda ise 8 katlı olarak tasarlanıp toplam 48 daire bulunacak.

Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesi fiyat? Tıklayınız.

Aytaş Anadolu Yapı Çankaya projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181