Cubes Ankara projesinde lansmana özel fiyatlar!
Ankara Çukurambar’da Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliği ile hayata geçirilecek olan Cubes Ankara projesinde daireler lansmana özel 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

200 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Cubes Ankara projesi 2 blok olarak tasarlanıyor. 85 bin metrekare satılabilir konut ve ofis alanı bulunan Cubes Ankara projesinde 44 bin metrekare ticari alan bulunuyor.

A blokta konut ve exculusive rezidansların bulunduğu Cubes Ankara projesinde B blokta ise ofis ve oteller bulunuyor. 1.000 adet birimden oluşan Cubes Ankara projesinde ofis, konut, otel ve eğlence merkezi yer alıyor.

Cubes Ankara projesi ön talep formu için tıklayınız.

Cubes Ankara projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Cubes Ankara projesi fiyat? Tıklayınız.

Cubes Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Cubes Ankara projesi iletişim!
Telefon: 444 22 87
Web: cubesankara.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fevzi Gündüz 7 yıl önce

Her şey iyi hoş da nuhoğlu hiç güven vermiyor. Projelerini teslim edemeyen sürekli erteleyen bi firmanın bu işin içinde olması saçma olmuş. Önce fikirtepenin teslimini yapın, yılan hikayesine döndü.

Avatar
Mehmet Eroğlu 7 yıl önce

Nuhoğlu sen önce fikirtepe projeni bitir de ondan sonra yeni projelere geç. Beğendiğim bi proje cubes ama nuhoğlu olmasa daha iyi olurdu. Artık nuhoğluna güven kalmadı.

banner182

banner181