Dikmen Vadi Konutları Satılık!
42 bin 204,84 metrekare alan üzerinde konutlar, açık ve kapalı otoparklar, dükkanlar ve bin 380 metrekare sosyal tesis olarak planlanan Dikmen Vadi Konutları projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor.

1.388,38 metrekare otopark alanına sahip olacak olan Dikmen Vadi Konutları projesinde diğer blokların yükseklikleri ise 33 kat, 5 kat, 4 kat, 31 kat, 30 kat, 3 kat ve 29 kat olarak tasarlandı. Lokasyonu ile dikkat çeken Dikmen Vadi Konutları projesi 9 blokta 887 konuttan oluşacak.

En yüksek bloğun 47 katlı olacağı Dikmen Vadi Konutları Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek. Belbeton tarafından hayata geçirilen Dikmen Vadi Konutları 36 bin 621,32 metrekare yeşil alan bulunacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181