Ege Vadisi'nde taşınana kadar ödeme olmayan kampanya başladı!
Gayrimenkul sektöründe yenilikçi projelerin öncülüğünü yapan Sinpaş GYO, Ege Vadisi ile Ege yaşamını Ankara’da 365 gün boyunca yaşatacak.

Ege Vadisi, bir yanda eşsiz Ankara manzarası, diğer yanda Ege’ye özgü güzellikler ile Ankara’nın en gözde lokasyonlarından Çankaya’da yükseliyor. Asansörle aşağıya indiğinizde karşınıza çıkan Alaçatı Çarşısı, toprağı, kokusu ve dokusuyla yeniden doğmuş gibi hissettiren Ege peyzajı, özlemini çektiğiniz Ege kumsalları ve yılın 365 günü keyfini çıkarabileceğiniz 4 mevsim plajı ile Ege’de yaşam hayaliniz gerçek olacak.

Taşınana kadar ödeme yok
Ege Vadisi’ndeki Egeli yaşama adım atmak için harika bir ödeme planı sizi bekliyor. Taşınana kadar taksit ödemeden, sadece yüzde 8 peşinat ile evinizi seçebilir, Ege Vadisi’ndeki yaşamın bir parçası olabilirsiniz.

%8 peşinatla evinizi seçin
Butik bir projede yaşamla tanıştıracak, hem de büyük bir yatırım fırsatı sunacak Ege Vadisi’ndeki evinizi %8 peşinat, 12, 24, 36 ,48. aylarda yapacağınız ara ödemeler ve teslimden sonra ödeyeceğiniz taksitlerle kolayca alabilirsiniz. Bu harika ödeme planı ile Ankara’nın en kıymetli yerinde ev sahibi olabilirsiniz.

360 derece Ankara manzarası ve eşsiz konumuyla Ankara kanatlarınızın altında
Ege Vadisi’nin prestijli binası Ege Residence’ın üst katında bulunan Roof Lounge’ta başkent manzarası ile Ankara’yı 180 metreden 360 derece göz alıcı bir manzarayla izleyebilme olanağı sunan bu özel nokta, “Ankara kanatlarımın altında” dedirtecek kadar etkileyici bir perspektife sahip.

Ege Vadisi’nde konut sahibi olanlar, Garden Lounge’da sevdikleriyle bir araya gelerek BBQ alanında lezzetli yiyecekleri tadarken, Winter Lounge’da da misafirlerini ağırlayacak, çocuklarına doğum günü partisi düzenleyecek ve bu eşsiz manzaranın ailece tadını çıkaracak.

Çocuklu ailelerin tercihi olacak
Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 365 gün yüzme keyfi, ilk aile SPA’sı ve wellness center ile farklılaşan Ege Vadisi’nde çocuklar için de her detay titizlikle planlandı. Çocuklar, Ege kumlarında hoşça vakit geçirecek, Ege kıyılarından getirilen deniz kabukları ile oynayabilecek. Ege Vadisi’ndeki parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları, çocukları fazlasıyla mutlu edecek.

Aynı zamanda çok kazandıran bir yatırım
Sinpaş GYO’nun Ege konseptli projeleri, sağladığı özel yaşamın yanı sıra çok kazandıran bir yatırıma da dönüşüyor. Sinpaş GYO’nun İstanbul’da geliştirdiği EgeBoyu ve EgeYakası projeleri, 2 yılda yaklaşık yüzde 60 kazandırdı. Şimdi Ankaralılar da, Ege Vadisi ile hem hayalini kurdukları Ege yaşamına kavuşacak, hem de çok kazandıran bir yatırıma sahip olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181