Eryaman'a yeni proje, Kaşmir Mavi Orkide!
Yükselen yatınm değeri ile başkentin dikkat çeken lokasyonlarından biri olan Eryaman'da, 1438 konutluk 'Kaşmir Göl Evleri' projesini tamamlayan Kaşmir Yapı, aynı lokasyonda, yeni bir projeye imza atıyor. Kaşmir Mavi Orkide ve hemen yanı başındaki alışveriş merkezi Kaşmir Center, Kaşmir Yapı güvencesi ile hayata geçiyor. Kaşmir Mavi Orkide projesinin 525 adet 4+1 daireden oluştuğunu dile getiren şirket yetkilisi, "Proje mimarisi ve konfor için yeni standartlar oluşturacak yaklaşımları ile sadece buğunun değil geleceğin ihtiyaçları düşünülerek hayata geçiriliyor. Kaşmir Mavi Orkide, lokasyonuna premium normları getiriyor. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda başlanan proje, geniş daireleri ile odağına aile yaşantısını alıyor. Şehrin siluetine göz alıcı bir imza atan Kaşmir Yapı, Kaşmir Mavi Orkide ile lokasyonunun yükselen yatırım değerine değer katmayı hedefliyor" dedi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ DE VAR
Yeni projelen hakkında bilgi veren yetkili "Kaliteli malzeme seçimi, fonksiyonel mekan çözümlemeleri, manzaralı dinlenme alanlan, otoparkı ve her yaştan konut sakinlerine uygun sosyal donatılan ise projeyi premium yapan özellikler arasında yer alıyor. Konutların hemen yanı başında yer alacak alışveriş merkezi Kaşmir Center, bölgenin yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Kaşmir Center'da bulunacak olan kademeli meydanlar, sus havuzlan ve peyzaj ziyaretçilerine ferah bir alışveriş deneyimi yaşatmayı vadediyor. Seçkin kafe ve restoranlann yer alacağı Kaşmir Center'ın, kendine ait otoparkı ve konutlardan bağımsız girişi bulunuyor. Kaşmir Yapı'nın yeni konsepti konut ve alışveriş fonksiyonlannı bir araya getiriyor" dedi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181