Gala Batıkent projesi geliyor!
Kızıltoprak Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Gala Batıkent projesi geliyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Gala Batıkent projesi 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Gala Batıkent projesinde dairelerin büyüklükleri 40 ila 70 metrekare arasında değişim gösteriyor.

17 bloktan oluşan Gala Batıkent projesinde bin 675 konut ve 34 ticari alan tasarlanıyor. Oldukça geniş sosyal yaşam alanlarının bulunduğu Gala Batıkent projesinde cadde mağazaları, kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, yüksek donanımlı fitness salonu, jimnastik pilates, yetişkin ve çocuk oyun alanları, hobi atölyeleri, bisiklet ve kaykay parkurları, yürüyüş ve koşu parkurları yer alıyor.

Ankara Batıkent'te konumlandırılan Gala Batıkent projesi 320 bin metrekare büyüklüğündeki central park'a komşu konumda inşa ediliyor.

Gala Batıkent projesi nerede? Lokasyonu için Tıklayınız.

Gala Batıkent projesi fiyat için Tıklayınız.

Gala Batıkent projesi teslim tarihi için Tıklayınız.

Gala Batıkent projesi iletişim!

Ergazi Batı Sitesi Mh. Cengiz Aytmatov Cd. No:19  Yenimahalle/ANKARA
Telefon :444 4 399 
Web: http://www.galabatikent.com/

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181